GuitarCrazyGirl

Helló Mindenkinek! Én Bianka vagyok, ennek a honlapnak az úgymond “vezetője”. Kisebb-nagyobb segítséggel sikerült összerakni ezt a honlapot, és remélem nektek is tetszik majd! A menüpontban információkat találhatsz, mi a célom a blogozással és hogy miért is kezdtem el. A vagyis-Tégy Jót! menüpontban pedig az általam és a barátnőm által indított kezdeményezésünkről *olvashatsz, amivel segíteni próbálunk a környezetünkben lévő embereknek, időseknek/gyerekeknek. A menüpontban pedig többet tudhadsz rólam és az életemről. Gyertek velem ti is erre az utazásra!! :)))) Garantálom hogy érdekes és talán még vicces dolgokban lesz részünk!

Egy kis szünet...

2010.01.06. 00:20 - GuitarCrazyGirl

Hahóó!!

 

Na, itt is van 2010!! :))

 

Most lett 1 napja vége a téli szünetnek itt, Hétfőn nem volt suli, szóval ma volt az első nap, és lehet hogy egyben utolsó is a héten. :O Ugyanis, folyamatosan esik a hó, szóval NO SULI!! 

Nem is tudom, hogy jó hír e-ez ,vagy nem.. azért jó, mert sokáig aludhatok, de viszont így nem vagyok a suiba, és nem tudok tanulni új dolgokat, beleértve az angolt is. Szóval, inkább felkelek korábban, csakhogy tudjam, amit a suliban tanulok/hallok, sok mindenben jól jöhet még..

PL: Ma számtech órán, a GSCE-re gyakoroltunk   (a GSCE az egy nagy témazáró lesz, pár év múlva, ahol majd 3 tantárgyat kell kiválasztani amiből szeretnénk vizsgázni. Itt ez elég nagy dolog, szóval fel kell rá készülni, mert ez is befojásolhatja hogy milyen egyetemre megyünk majd...)    és az ingencsak fontos hogy ott legyünk a suliba a gyakorláson, meg amikor elmagyarázza a tanár.

 

Na de a gyakorlásra még várhatunk..

Ezen a héten már valószínüleg nem fogunk suliba menni.

A közlekedés meg kész katasztrófa. Mi egy nagy dombon lakunk, szóval kizárt hogy el tudnánk menni valahová is kocsival, mivel itt az emberek se téli gumit nem használnak, se el nem lapátolják a havat- nem hogy még lecsózzák.

 

Na jó, mára ennyi a panaszkodásból . :P

Nemsokára jelentkezek,

 

xo

Bianka

BB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bbia.blog.hu/api/trackback/id/tr81650535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • Sablon: Blog.hu
    Design: Ventoos [E-mail]


  • süti beállítások módosítása