GuitarCrazyGirl

Helló Mindenkinek! Én Bianka vagyok, ennek a honlapnak az úgymond “vezetője”. Kisebb-nagyobb segítséggel sikerült összerakni ezt a honlapot, és remélem nektek is tetszik majd! A menüpontban információkat találhatsz, mi a célom a blogozással és hogy miért is kezdtem el. A vagyis-Tégy Jót! menüpontban pedig az általam és a barátnőm által indított kezdeményezésünkről *olvashatsz, amivel segíteni próbálunk a környezetünkben lévő embereknek, időseknek/gyerekeknek. A menüpontban pedig többet tudhadsz rólam és az életemről. Gyertek velem ti is erre az utazásra!! :)))) Garantálom hogy érdekes és talán még vicces dolgokban lesz részünk!

Nemsokára..

2009.07.14. 18:14 - GuitarCrazyGirl

Nemsokára megyek vissza a suliba, pedig csak 1/2 órája értem haza, de mint az tudjátok, ma van az előadás.

Már előadtuk a sulinak, a többi iskolatársunknak és már csak a szülőknek kell.

Minden jól ment, kivéve az, hogy mikor az egyik lány énekelt(hozzátenném gyönyörűen :)) akkor a háttérben a kivetítőn kellett volna lennie képeknek, a franciaországi kirándulásunkról, de nem tudom miért, elromlott vagy akármi is történt, ez kimaradt, de a végére már sikerült.

3 darabot adunk elő:

* Shakespeare-A Midsummer Night's Dream(Szentivánéji Álom)

*The Wizard of Oz(Az Óz Nagy Varázslója)

*meg valami sündisznós mese. :P

Van még 3 ének, aztán egy tánc, aztán egy másik, ami nagyon király-2 fiú, maszkban táncol PONTOSAN úgy, mint egy robot, nagyon tudják az biztos,... és a legeslevégén pedgi a We're all in this together dalt énekeljük, a High School Musical-ből.

Na most már mennem kell.

Szorítsatok, bár ez nem az Olimpia =)!!!!!!!

BB, GcG

A bejegyzés trackback címe:

https://bbia.blog.hu/api/trackback/id/tr951246267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • Sablon: Blog.hu
    Design: Ventoos [E-mail]


  • süti beállítások módosítása